Wie is Rob van Tilburg?

Mijn naam is Rob van Tilburg. Ik ben 46 jaar en vader van 3 kinderen: Anouck (18), Daan (16) en Jasmijn (14). Geboren in Tilburg en woonachtig in hartje centrum van deze stad.

Tot 2009 werkte ik als marketing manager in het bedrijfsleven. Het stereotype van een hardwerkende en succesvolle carrièrejongen. Ik had alles waar ik altijd van gedroomd had, althans dat dacht ik. Totdat ik besefte dat dit niet mijn droom was en ik zo niet verder kon. Geleidelijk aan heb ik mijn leven over een hele andere boeg gegooid. Ik ben als zelfstandig ondernemer gestart en heb als eigenaar van het Huis voor Zingeving in Moergestel 3,5 jaar lezingen en workshops georganiseerd op het gebied van zingeving en spiritualiteit.

 

In 2013 kwam ik in aanraking met de uitvaartbranche en ben ik de opleiding tot ritueelbegeleider bij Het Moment in Amersfoort gaan volgen. Sinds december van dat jaar ben ik werkzaam als ritueelbegeleider bij afscheid.

 

Ik ervaar het als een erebaan, om mensen in zo’n kwetsbare periode te mogen begeleiden en samen toe te werken naar een mooi, waardig en warm afscheid van uw dierbare. Het laatste wat we voor hem of haar kunnen doen.

 

Heeft u overigens het korte filmpje op de homepage al gezien? Als u dit kijkt, krijgt u alvast een eerste indruk van mij.